Om klinikken

Hvem er vi?

Vi er det der kaldes ‘en kompagniskabspraksis’ på 3 læger. Det vil sige, at de 3 læger ejer og driver klinikken sammen, heldigvis dog også sammen med en masse andre dygtige kollegaer af forskellig faglighed.

Lægehuset Ryesgade 1 opstod 1/12 2021, da Lægerne Park Alle 1 (det endnu tidligere Okholm og Andersen), valgte at flytte til nye og større lokaler i Ryesgade.

Hvem møder du aller først?

Du kan se hele personalet under ‘Mød os’

I vores sekretariat har vi Kirstine og Emilie som sekretærer ved telefonerne hver dag fra 8.00-12.00, dog pause fra 9.30 -10.00.

Resten af tiden hjælper de i sekretariatet, med at hjælpe jer ved skranken, lave administrative opgaver, attester og meget meget mere.

De er dygtige, og smiler oven i købet begge, både med stemmen og i virkeligheden. Det er en stor fornøjelse.

Kirstine og Maria tager sig af alle indgående telefoniske henvendelser og hjælper dig med at få løst dine ønsker/behov på bedste måde.

Det kan være en særlig booking, en akut tid på dagen, en kort forespørgsel til andet personale, som ikke har kunnet ordnes via vores e-portal eller evt medicinbestillinger som du ikke selv har kunnet ordne via e-portalen. De giver ikke svar på årskontroller, blodprøver eller lign.

Tidsbestillinger. Se mere indgående her

Vi arbejder med tider du kan planlægge frem i tiden så de passer dig(kan bookes online), men alle dage også med mulighed for at ringe for en tid på dagen ved sygdom der kræver en akut vurdering.

Pr 10/10 introducerer vi Video-kviktider om morgenen, de kan benyttes til små akutte og ikke akutte ting og forespørgsler, se her

Vi har grundet Covid 19 fortsat ikke akuttider om morgenen hvor du bare kan møde op, det håber vi på at få tilbage igen i 2023.

I sekretariatet(skranken) og i laboratoriet ved ex bloprøver og andre undersøgelser, har vi ‘praksisassistenter’, som vi kalder vores medicinstuderende der arbejder hos os.

De er er vores blæksprutter, altid klar på at hjælpe både dig og os.

De er gode at være venner med, da de kan få meget (men ikke alt) til at lykkes, så pas rigtig godt på dem der ude….

Resten af personalet og andet om arbejdsgange, kan du læse mere om andre steder på hjemmesiden.

Vel mødt!