Læger i videreuddannelse

Lægehuset Ryesgade 1 deltager aktivt i videreuddannelsen af færdiguddannede læger på deres vej mod at blive speciallæger. Klinikkens uddannelseslæger er ansat i kortere perioder, 1/2 til 1 år afhængigt af hvilken ansættelse de er i.

Lægerne kan være ansat som:
KBU-læge: Klinisk Basis Uddannelse er en 1 års ansættelse, som alle færdiguddannede læger skal igennem. Ansættelsen er oftest delt med ½ år på sygehus og ½ år i almen praksis.

Intro-læge: ½ eller 1-årig ansættelse for læger, der har ønske om at blive speciallæger i Almen Medicin.

Hoveduddannelses-læge: Læger i speciale-uddannelse i Almen Medicin, dvs som er på vej til at blive praktiserende læger. Du kan møde dem på forskellige tidspunkter i forløbet
Fase 1: ½ års ansættelse
Fase 2: ½ år i almen praksis afløst af 2,5 år på sygehus, hvor lægen er tilbage i klinikken 1 dag om måneden. Afsluttes med ½ år fuld tid i praksis igen.
Fase 3: 1 helt års ansættelse, hvorefter lægen er færdiguddannet speciallæge

Christian Stæhr Frederiksen

Christian Stæhr

KBU-læge

Christian har været uddannet læge 6 mdr. hvor han har arbejdet på sygehus. Han skal arbejde hos os i 6 mdr som en del af sin videre uddannelse.
Han vil være i klinikken alle dage fra 1/11-23- 30/4-23

Kim Sonne

Kim Sonne

Fase 3 læge

Kim har en del erfaring fra både sygehusafdelinger og praksis, og skal som sidste del af sin uddannelse til speciallæge i Almen medicin, være hos os et år. Kim vil være i klinikken alle dage fra 1/11-23- 31/10-24