Sæsonvaccinationer 23/24

Kære alle.

Til lægehusets forundring har danske regioner besluttet at almen praksis ikke skal være en del af sæsonvaccinationsindsatsen i 2023. Det er ærgerligt, og er bestemt ikke vores ønske. Se venligst det officielle opslag på billedet nedenfor. Lægehuset har ikke noget særligt kendskab til årets vaccinationsindsats, og kan derfor ikke yde rådgivning, som vi plejer. Spørgsmål skal rettes til regionen. En god information generelt fra Region Midt her ,

Der vil blive udsend invitationer til borgere over 65 år og børn 2-6 år.

Alle andre målgrupper (fx kroniske syge under 65 år) vil ikke modtage en invitation til vaccination, men kan – via en tro og love erklæring – selv bestille tid til vaccination via www.vacciner.dk eller via bookingsupport på tlf.: 7023 2415 (for borgere uden MitID).

Tidsbooking for borgere med MitID henvises til www.vacciner.dk

For borgere uden MitID henvises fra d. 11/09-2032 til at kontakte bookingsupport på telefonnr.: 7023 2415. Åbningstider i bookingsupport er alle hverdage fra 10.00 – 14.00 (mandag – fredag)

Mvh Lægehuset Ryesgade 1